Οι 5 καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο (το 2023)

By | 30 Ιουνίου, 2023

Οι 5 καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο (το 2023)

Οι καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο παρέχουν την καλύτερη προστασία από τον θόρυβο. Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να επιλέξετε τα σωστά σκουλαρίκια για τις ανάγκες σας.

Εάν το επίπεδο θορύβου γύρω σας είναι μέτριο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυπικές ωτοασπίδες, για παράδειγμα, εάν ο γείτονάς σας ανοίγει τρύπες στον τοίχο. Οι τυπικές ωτοασπίδες πρέπει να παρέχουν επαρκή ηχομόνωση.

σε πολύ δυνατή ένταση Τα ωτοασπίδες δεν θα μπλοκάρουν κάθε θόρυβο. και τα τυπικά ακουστικά ακύρωσης θορύβου θα κάνουν. Οι ωτοασπίδες για ύπνο μπορούν να μπλοκάρουν τον ήχο σε σημείο που να μην παρεμποδίζεται κανένας ήχος. Εξαρτάται από το πώς το χρησιμοποιείτε.

Οι επιλογές μας – Τα 3 καλύτερα ακουστικά για ύπνο

Αν βιάζεσαι Ακολουθούν οι 3 κορυφαίες συστάσεις μου για τα καλύτερα ακουστικά για ύπνο.

Εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με τις καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο;

Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω δίνοντάς σας μια λεπτομερή κριτική για τα καλύτερα ακουστικά για ύπνο που έχω βρει στην αγορά. (Και μπορείτε να το αγοράσετε online.)

Αυτές οι κριτικές θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε και να κατανοήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τύπου ακουστικών για ύπνο είναι αδιαμφισβήτητα.

Ας αρχίσουμε!

Ανασκόπηση των καλύτερων ακουστικών για ύπνο

Παρακάτω είναι ένας πίνακας που δείχνει όλες τις ωτοασπίδες ύπνου σε αυτήν την ανασκόπηση.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομερείς κριτικές για κάθε ακουστικό ύπνου σε αυτό το άρθρο.

Pro For Sho 34dB Shooting Ear Protection – Ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα…

Εκπτώσεις

Pro For Sho 34dB Shooting Ear Protection – Ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα…

 • 34dB – Τα ακουστικά υψηλής προστασίας της ακοής κρατούν τον κόσμο σας ήσυχο «σε ένα δευτερόλεπτο…
 • Άκαμπτο, ελαφρύ – παραιτήθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς του παραδοσιακού…
 • COMPACT & ΦΟΡΗΤΟ – Ιδανικό για μεταφορά στην τσάντα σας χωρίς να είναι ογκώδες ή βαρύ.

Αυτή είναι μια πολύ δυνατή και ελαφριά ωτοασπίδα. και ένα από τα καλύτερα Είναι βιομηχανικά ακουστικά. Αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιείτε κανονικά στην καθημερινή σας ζωή. Με επίπεδο θορύβου 34dB, αυτό είναι ένα προϊόν που προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας της ακοής που θα μπορούσατε να ζητήσετε.

Είναι συμπαγές και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην τσάντα σας. Δεν χρειάζεται να βλάψετε τα αυτιά σας ενώ κυνηγάτε. εξασκηθείτε στις δεξιότητες σκοποβολής ή να κάνετε ξυλουργική στο γκαράζ ή στο αίθριο σας. Οι μαθητές μπορούν να βασίζονται σε αυτό το προϊόν για μέγιστη προστασία ήχου. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για γενικούς εφήβους και ηλικιωμένους.

Έχει δοκιμαστεί και εμπιστευτεί ότι μπλοκάρει το 100% του θορύβου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ακουστικά και άλλα αξεσουάρ.

Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

δύναμη κακό
 • Φθηνό και ελαφρύ Μπορεί να διπλωθεί εύκολα σε τσάντα Έτσι μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε.
 • Στιβαρή σχεδίαση με υλικά που θα διαρκέσουν για χρόνια με συνεχή χρήση.
 • Δεν συνοδεύεται από λουράκι Η ζώνη του ιμάντα πρέπει να συγκρατεί τα μέρη ενωμένα και να κρατά τον χρήστη στη θέση του. Η έλλειψη ιμάντων θα τους κάνει να ξεκολλήσουν και να καταστραφούν.

Snug Kids Ear Protection – Noise Cancelling Soundproof…

Snug Kids Ear Protection - Noise Cancelling Με ηχομόνωση...

Snug Kids Ear Protection – Noise Cancelling Soundproof…

 • Ιδανικό για να μπλοκάρετε τον θόρυβο, τα μεγάλα πλήθη, τα αεροδρόμια…
 • Ιδανικό για τα παιδιά του Αυτιστικού Φάσματος για να αποφύγουν τη συμφόρηση και άλλα ερεθίσματα.
 • Ο χαμηλού προφίλ αναδιπλούμενος σχεδιασμός κρατά τις ωτοασπίδες ασφαλείς και σταθερές σε μικρά αυτιά και…

Μία από τις καλύτερες επιλογές ωτοασπίδων για εφήβους και προεφηβικούς. Είναι αναδιπλούμενο και πολύ αποτελεσματικό στο φιλτράρισμα του θορύβου σε πολυσύχναστες περιοχές και σπίτια. Τα παιδιά με αυτισμό μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη συσκευή για να μπλοκάρουν τα ηχητικά ερεθίσματα.

Είναι κατασκευασμένο από ισχυρά και ανθεκτικά υλικά. Και το ελαφρύ υλικό είναι άνετο στη μεταφορά. Τα μαξιλάρια αυτιών έχουν επένδυση για μεγαλύτερη άνεση και αναδιπλώνονται για εύκολη συσκευασία.

Οι ωτοασπίδες είναι ρυθμιζόμενες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τις ωτοασπίδες προς τα πάνω. Αν και τα περισσότερα προτείνονται για μικρά παιδιά. Αλλά και οι ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιούν άνετα αυτά τα ακουστικά. Σχεδιασμός με ασφαλή εφαρμογή για όλα τα μεγέθη αυτιών.

Αυτό το προϊόν διατίθεται σε όμορφο μπλε χρώμα του ωκεανού και η ρυθμιζόμενη κεφαλόδεσμος ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη κεφαλής. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα ακουστικά σε λάιμ πράσινο και σκούρο πράσινο επιλογές.

δύναμη κακό
 • Έρχεται με ακουστικά χαμηλού προφίλ που ασφαλίζουν τις ωτοασπίδες στα αυτιά σας. Ακόμα κι αν τρέχετε ή κάνετε άλλες σωματικά απαιτητικές δραστηριότητες. Οι ωτοασπίδες συγκρατούν τα αυτιά σας στη θέση τους για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πέσουν έξω.
 • Αυτές οι ωτοασπίδες είναι άνετα ρυθμιζόμενες και κατάλληλες για όλους. Συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
 • Δεν είναι κατάλληλο για βιομηχανικές εφαρμογές, το χαμηλό NRR δεν απορρίπτει κάθε θόρυβο. ειδικά σε πολύ υψηλά επίπεδα έντασης

Εξοπλισμός ατομικής προστασίας 3M Standard Nrr 31 Db, Μαύρο, Ένα…

Εκπτώσεις

Εξοπλισμός ατομικής προστασίας 3M Standard Nrr 31 Db, Μαύρο, Ένα...

Εξοπλισμός ατομικής προστασίας 3M Standard Nrr 31 Db, Μαύρο, Ένα…

 • Υψηλή εξασθένηση: Τα πολύ εξασθενημένα ακουστικά συνιστώνται για έκθεση σε υψηλό θόρυβο…
 • Προηγμένη τεχνολογία: οι νέοι αποστάτες έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη φθορά, καλύτερη…
 • Άνετο: Τα φαρδιά, μαλακά μαξιλάρια αυτιών και το σημείο περιστροφής των ακουστικών…

Με επίπεδο μείωσης θορύβου 31dB, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά τα ακουστικά για να μειώσετε τέλεια τον καθημερινό θόρυβο. Και αυτό το σχέδιο βοηθά στην ισορροπία και την εφαρμογή του κεφαλιού σας.

Πολλά ακουστικά μπορεί να ζεσταθούν κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης. Αλλά αυτό το πρόβλημα εξαλείφεται αποτελεσματικά με αυτό το προϊόν. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης κεκλιμένα αυτιά. Εγγυημένη άνεση και προσαρμόσιμη εφαρμογή για όλους τους χρήστες.

Το κεφαλόδεσμο είναι ηλεκτρικά μονωμένο. Προστατέψτε τους χρήστες από την έκθεση σε ηλεκτρικούς κινδύνους. Τα περισσότερα διατίθενται σε μαύρο χρώμα και τα καλουπωμένα μαξιλαράκια για τα αυτιά διαθέτουν αφρό απορρόφησης κραδασμών.

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τον θόρυβο που σχετίζεται με το χώρο εργασίας και τον θόρυβο αναψυχής ή τον θόρυβο που σχετίζεται με τα σπίτια, την ξυλουργική, την κατασκευή χάλυβα, τις κατασκευές, τη βαριά μηχανική. Και ο θόρυβος από ορυχεία ή λατομεία μπορεί να αποτραπεί αποτελεσματικά με αυτές τις ωτοασπίδες.

δύναμη κακό
 • Πλήρως μονωμένο για αποφυγή ηλεκτρολογικών κινδύνων Η μόνωση εξασφαλίζει ότι υπάρχει ελάχιστη θερμότητα και δεν θα την νιώσετε καν.
 • Τα μαξιλαράκια στο εσωτερικό των ωτοασπίδων αλλάζουν και καθαρίζονται εύκολα. Τα μαξιλάρια καθισμάτων παρέχουν επιπλέον άνεση. Σας επιτρέπει να φοράτε τα ακουστικά για ώρες.
 • λόγω προηγμένων χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας Ως εκ τούτου, είναι ελαφρώς πιο ακριβό από τους περισσότερους ανταγωνιστές.

Πακέτο ClearArmor 2 – Ωτοασπίδες σκοποβολής για προστασία αυτιών…

ClearArmor 2 Pack - Ωτοασπίδες σκοποβολής για προστασία αυτιών...

Πακέτο ClearArmor 2 – Ωτοασπίδες σκοποβολής για προστασία αυτιών…

 • SonicSeal – Η αποκλειστική ακουστική τεχνολογία του ClearArmor παρέχει ανώτερη προστασία για…
 • Άνετοι βρόχοι αφρού Κορυφαία ποιότητα, ελαφρύ για μέγιστη μακροχρόνια χρήση…
 • Και τα δύο τακάκια δεν είναι ρυθμισμένα 1/2 ίντσας για να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη κεφαλής . . βιομηχανικής ποιότητας….

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ωτοασπίδες με την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων που μπορείτε να επιλέξετε εσείς και η οικογένειά σας αυτή τη στιγμή.

Η τεχνολογία ήχου SonicSeal, ClearArmor σε αυτές τις ωτοασπίδες είναι ανώτερης τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη προστασία ήχου για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας. Πολύ άνετο και ελαφρύ

Έρχεται με εξαιρετικά μαλακά μαξιλάρια αφρού που παρέχουν επιπλέον άνεση για μεγάλες περιόδους χρήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή για ώρες χωρίς να δημιουργείτε θερμότητα στα αυτιά σας.

Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη για βιομηχανικό ήχο. Ως εκ τούτου, έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να αντέξει την κατάχρηση και την περιστασιακή φθορά. Εκπληκτική εφαρμογή περιστρεφόμενης σχεδίασης κυπέλλου που κάνει το προϊόν πιο άνετο

δύναμη κακό
 • Το μαξιλαράκι δεν περιλαμβάνεται Υπάρχει επιπλέον ½ ίντσα ρύθμισης, που το καθιστά κατάλληλο για όλα τα μεγέθη κεφαλής.
 • Έρχεται με πολύ συμπαγή αναδιπλούμενο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση. Η αναδιπλούμενη σχεδίαση διευκολύνει το κράτημα όταν τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται.
 • Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού των νέων και των ενηλίκων.
 • Έρχεται σε εξαιρετική τιμή με περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή.
 • Δεν υπάρχει ιμάντας πάνω από τη ράβδο ρύθμισης. που μπορεί να είναι λίγο άβολο για μερικούς ανθρώπους. Ο ιμάντας διαθέτει επιπλέον επένδυση που κάνει τη συσκευή άνετη για μεγάλες περιόδους χρήσης.
 • παρόλο που είναι ελαφρύ Αλλά δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο ορισμένοι από τους κύριους ανταγωνιστές του.

Μαύρη μάσκα ύπνου υπέρ ματ (με ωτοασπίδες) –…

Αυτή είναι μια από αυτές τις ωτοασπίδες ακύρωσης θορύβου για ύπνο που πρέπει να εξετάσετε αμέσως, καθώς συνοδεύεται από μάσκα ύπνου.

Αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε έναν ταξιδιώτη μεγάλων αποστάσεων.Η μάσκα ύπνου Hibernate εμποδίζει τις αντανακλάσεις του φωτός στο υλικό. Σας δίνει την ευκαιρία να κοιμηθείτε καλύτερα.

Είναι ο τέλειος συνεργάτης σας για αέρα και τρένο. Η μάσκα ύπνου είναι ζεστή και άνετη και είναι κατασκευασμένη από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Το ύφασμα κάνει τη μάσκα ύπνου πολύ ζεστή το χειμώνα. και δροσερό και αναπνεύσιμο το καλοκαίρι

δύναμη κακό
 • Το καλύτερο 2-σε-1 για τα χρήματά σας. Η μάσκα αδρανοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς ωτοασπίδες. ανάλογα με την κατάσταση
 • Συνοδεύεται από δωρεάν τσάντα μεταφοράς και η μάσκα Hibernate πλένεται στο πλυντήριο. Αυτό το καθιστά εύκολο να καθαριστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί όσο συχνά θέλετε.
 • Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που συνοδεύεται από πρόσθετα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και την ευκολία.
 • Η τιμή του είναι ελαφρώς υψηλότερη από τα άλλα προϊόντα αυτής της λίστας. Αυτό είναι απροσδόκητο σε ένα τόσο premium προϊόν.
 • Όσοι έχουν μακριά και σγουρά μαλλιά θα πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει καλή στεγανοποίηση μεταξύ των ακουστικών και των αυτιών.

Τι πρέπει να ψάχνετε σε ένα υπέροχο ακουστικό;

Ίσως αναρωτιέστε τι ακριβώς πρέπει να ψάξω πριν αγοράσω ακουστικά; Η απάντηση εξαρτάται από τον τύπο ηχομονωτικών ακουστικών που αναζητάτε. Εάν χρειάζεστε ωτοασπίδες για ύπνο Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα με χαμηλό NRR (επίπεδο μείωσης θορύβου), καθώς θα το χρησιμοποιείτε κυρίως στο κρεβάτι.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις ωτοασπίδες που συνοδεύουν άλλα βοηθήματα ύπνου, όπως μια μάσκα, η οποία θα εμποδίσει τη λάμψη και θα βοηθήσει τα μάτια σας να ξεκουραστούν. Βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα αναπνέει. Έτσι δεν νιώθετε ασφυξία και άβολα.

Εάν οι ωτοασπίδες που χρειάζεστε δεν είναι απαραίτητες για τον ύπνο Θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά άλλα πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα, οι ωτοασπίδες πρέπει να έχουν εξαιρετική βαθμολογία μείωσης θορύβου. Για παράδειγμα, για βιομηχανικές εφαρμογές, χρειάζεστε NRR τουλάχιστον 37 dB.

βιομηχανικός ήχος Συμπεριλαμβανομένων των ήχων κατασκευής και των ήχων μηχανικής. Μπορεί να βλάψει τα αυτιά σας μακροπρόθεσμα. Εάν είστε στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας Θα αντιμετωπίζετε πάντα πολύ θόρυβο, οπότε τα ακουστικά σας θα χρειάζονται επίσης υψηλότερη βαθμολογία NRR. σε πολύ θορυβώδεις καταστάσεις Θα χρειαστείτε ρυθμό μείωσης θορύβου 82 ντεσιμπέλ.

για ευκολία Θα πρέπει να εξετάσετε ελαφριά και συμπαγή ακουστικά. Ειδικά ακουστικά που δεν πιάνουν πολύ χώρο στην τσάντα σας. Βεβαιωθείτε ότι η ελαφρότητα των ακουστικών δεν θέτει σε κίνδυνο τη δομική αντοχή ή ανθεκτικότητα του προϊόντος. Οι ελαφριές πλαστικές ωτοασπίδες τείνουν να μην διαρκούν τόσο πολύ όσο οι χαλύβδινες ωτοασπίδες.

Αν θέλετε πιο ανθεκτικά σκουλαρίκια Επιλέξτε προϊόντα χάλυβα αντί για πλαστικά. Παρόλο που οι πλαστικές άκρες των αυτιών είναι ελαφρύτερες από τις επιλογές χάλυβα. Η επιλογή πλαστικού δεν είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν προσέχουν τα τύμπανα των αυτιών τους. Συχνά σπάνε τα ακουστικά τους και ξοδεύουν χρήματα σε καινούργια.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα ακουστικά που αφαιρούνται και επανατοποθετούνται εύκολα. και αν είναι δυνατόν Επιλέξτε ακουστικά με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες εξοικονομούν το κόστος της περιοδικής αντικατάστασης μη επαναφορτιζόμενων μπαταριών. επίσης Θα πρέπει να εξετάσετε τις ωτοασπίδες που παράγουν μηδενική ή λίγη θερμότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ζέστη μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια δυσφορία.

Οι μονωμένες ωτοασπίδες γενικά αποτρέπουν την υπερθέρμανση των αυτιών. ειδικά όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά Η θερμότητα που παράγεται από τις ωτοασπίδες μπορεί να είναι άβολη το καλοκαίρι. Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε τις μονωτικές ιδιότητες των ωτοασπίδων πριν τις επιλέξετε.

Η ελκυστικότητα δεν πρέπει να είναι το κύριο μέλημα κατά την επιλογή ακουστικών. Αν και η όμορφη εμφάνιση κάνει τα ακουστικά πιο υψηλής ποιότητας. Αλλά πολλά όμορφα ακουστικά αποδείχτηκαν μη τυποποιημένα προϊόντα.

Η μεγάλη κατασκευή δεν είναι πάντα το κακό χαρακτηριστικό ενός ακουστικού. Επειδή πολλά μεγάλα ακουστικά συχνά συνοδεύονται από χρήσιμα αξεσουάρ. Αν και είναι ογκώδες από τη φύση του. Αν όμως έχει καλύτερη μόνωση και καλύτερη ηχομόνωση. Μάλλον πρέπει να το διαλέξετε.

Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν μαλακά μαξιλάρια που κάνουν τα ακουστικά πιο άνετα.

τα καλύτερα ακουστικά για τον ύπνο

Λεπτομέρειες για αυτά τα προϊόντα δίνονται παρακάτω.

Πώς να επιλέξετε τα δικά σας ακουστικά – τι να αναζητήσετε

Ο ρυθμός μείωσης θορύβου των ηχομονωτικών ακουστικών για ύπνο συνήθως μετριέται σε ντεσιμπέλ. Για παράδειγμα, εάν ο θόρυβος περιβάλλοντος είναι τόσο υψηλός όσο 86 dB και οι ωτοασπίδες σας είναι 30 dB, ενδέχεται να μην έχετε επαρκή προστασία.

Οι ωτοασπίδες πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά, διαφορετικά το αποτέλεσμα ή η προστασία που θα έχετε από τις ωτοασπίδες θα διαφέρει πολύ. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

 1. εφαρμογή

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ακουστικά είναι πώς και πότε να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν ο στόχος σας είναι η μείωση του θορύβου Θα πρέπει να ρίξετε μια πιο βαθιά ματιά σε άλλους παράγοντες. να εξετάσει

 1. Ενταση ΗΧΟΥ

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τη μέση στάθμη ήχου όπου είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας. Για παράδειγμα, εάν εξασκείτε στη σκοποβολή. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ωτοασπίδες 20dB για να προστατεύσετε τα αυτιά σας από πυροβολισμούς μικρού διαμετρήματος. Αν σκοπεύετε να κάνετε γυρίσματα σε εσωτερικούς χώρους Μπορεί να χρειαστείτε ωτοασπίδες έως 33dB για προστασία.

Εάν εργάζεστε σε βιομηχανική περιοχή ή εργοτάξιο με υψηλά επίπεδα θορύβου Μπορεί να χρειαστείτε ωτοασπίδες περίπου 85dB ή υψηλότερες. Πρέπει να προσέχετε πού και πότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε εξοπλισμό ήχου.

Έχετε πρόβλημα ακοής;

Τα άτομα με απώλεια ακοής θα πρέπει να προσέχουν πολύ τα αυτιά που επιλέγουν. Ο θόρυβος μπορεί να παρεμποδίσει και να βλάψει τα αυτιά σας όταν δεν μπορούν να επεξεργαστούν τον εισερχόμενο ήχο. Μην λες μόνο «Δεν μπορώ να ακούσω θόρυβο» εάν έχετε προβλήματα ακοής. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ακουστικό βαρηκοΐας υψηλότερης βαθμολογίας. Για παράδειγμα, μην υποθέσετε ότι μια ωτοασπίδα 22 dB είναι αρκετή όταν τα αυτιά σας χρειάζονται πραγματικά μια ωτοασπίδα 35 ή 85 dB.

Εάν δεν θέλετε να επιλέξετε ακουστικά υψηλού NRR, μπορείτε να επιλέξετε διπλή προστασία με τα ακουστικά. Μη χρησιμοποιείτε ακουστικά βαρηκοΐας ενώ χρησιμοποιείτε ακουστικά. καθώς μπορεί να επηρεάσει το σήμα που εισέρχεται στα ακουστικά σας.

στυλ και σχέδιο

Μεγάλο μέρος του στυλ που παρατηρήθηκε στις πρώτες ωτοασπίδες Chester Greenwood έχει επιβιώσει. Σήμερα, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ωτοασπίδες που μοιάζουν ακριβώς με τις αυθεντικές ωτοασπίδες Chester Greenwood.

Τα περισσότερα ακουστικά που σχεδιάζονται σήμερα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό αντί από χάλυβα. Εκτός αν έχετε συγκεκριμένο σχέδιο ή στυλ. Εάν είστε αρκετά τυχεροί και βρείτε ένα ατσάλινο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα γιατί είναι πιο ανθεκτικό από ένα πλαστικό. Τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για πρακτικότητα και όχι καθαρή ομορφιά. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός και το στυλ πρέπει να είναι η τελευταία σας σκέψη.

Στρογγυλός ή λιγότερος κύκλος;

Όταν πρόκειται για άνεση και προστασία Θα πρέπει να εξετάσετε τις μη μπερδεμένες ωτοασπίδες για διάφορους λόγους. Οι περισσότερες παραδοσιακές ωτοασπίδες δεν διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που τυλίγεται γύρω από το κεφάλι και τελειώνει εκεί όπου ο λαιμός συνδέεται με το κρανίο.

Αυτό το χαρακτηριστικό περιτύλιξης κρατά τα ακουστικά σφιχτά στο κεφάλι σας και προστατεύει τα ακουστικά. Εάν φοράτε κράνος ή καπέλο, θα είναι άνετα. Αν τείνετε να χάσετε τα ακουστικά σας Η επιλογή περιτύλιξης μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Οι ωτοασπίδες χωρίς κεφαλόδεσμο δεν είναι στερεωμένες στο κεφαλόδεσμο. Αυτοί οι τύποι ακουστικών κολλάνε στα αυτιά σας και είναι επίσης άνετα. Η επιλογή χωρίς ζώνη είναι εξαιρετική όταν δεν θέλετε να χάσετε τα ακουστικά σας, για παράδειγμα, εάν δεν τρέχετε ή δεν εργάζεστε σε ένα ιδιαίτερα επίπονο περιβάλλον.

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα περιτυλιγμένα ακουστικά τείνουν να είναι πιο ακριβά από τις ασύρματες επιλογές. Ορισμένες κορδέλες αυτιών μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία όταν φοριούνται για μεγάλες περιόδους.

Λάβετε υπόψη τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.

Θα πρέπει επίσης να διατηρείτε επαφή με τους συναδέλφους, τον σύντροφο ή τους φίλους σας ενώ χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας. Μερικές φορές χρειάζεται να δώσετε προσοχή στα ηχητικά σήματα στο χώρο εργασίας σας. για αυτούς τους λόγους Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε παθητικές ωτοασπίδες.

Οι παθητικές ωτοασπίδες αποκλείουν τον θόρυβο σε ένα συγκεκριμένο υψηλό επίπεδο έντασης. Αλλά εξακολουθείτε να ακούτε τη χαμηλή ένταση. Σας επιτρέπει να ακούτε τους άλλους χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζετε πολύ θόρυβο.

Τα παθητικά ακουστικά σάς επιτρέπουν επίσης να ακούτε μουσική ενώ αποκλείετε τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Αυτές οι ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στον ήχο να περνάει ενώ εμποδίζει τον θόρυβο του κινητήρα και άλλους ήχους υψηλής έντασης. να μην φιλτράρει

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε σκουλαρίκια

Εκτός από τους κύριους παράγοντες που επισημάνθηκαν παραπάνω Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη, για παράδειγμα, προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε τον θόρυβο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο.

Οι ηλεκτρονικές ωτοασπίδες είναι ωτοασπίδες ακύρωσης θορύβου που εμποδίζουν μόνο τους αδιάκοπους δυνατούς θορύβους. Τα ηλεκτρονικά ακουστικά διαθέτουν αισθητήρα που ενεργοποιεί τις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου μόνο όταν εκτίθεστε σε ήχο σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο υψηλής έντασης.

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε ωτοασπίδες που συνοδεύονται από αξεσουάρ όπως μάσκα ύπνου. Η ύπαρξη πολλών αξεσουάρ θα διασφαλίσει ότι δεν εμποδίζετε τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Τα αξεσουάρ σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακουστικά σας με διάφορους τρόπους.

Ορισμένες ωτοασπίδες συνοδεύονται από συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. και ορισμένα μοντέλα λειτουργούν με ακουστικά Εάν είστε ευαίσθητοι στον ήχο Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά ακουστικά που παίρνουν ήχο όταν βρίσκεστε στο περιβάλλον και απενεργοποιούνται αυτόματα όταν δεν εκτίθεστε σε ήχους υψηλής συχνότητας.

Τα ακουστικά με αξεσουάρ τείνουν να κοστίζουν περισσότερο από αυτά χωρίς. Εάν μπορείτε να αγοράσετε ωτοασπίδες υψηλής ποιότητας Ο τελευταίος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο παράγοντας τιμής.

Τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας διαρκούν περισσότερο και παρέχουν περισσότερη άνεση από τις φθηνότερες μάρκες. Οι ωτοασπίδες από χάλυβα διαρκούν περισσότερο από τις πλαστικές ωτοασπίδες. Ειδικά όταν χτυπάει στον μηχανισμό.

Αυτή η ανασκόπηση παρέχει πληροφορίες για τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε τα σωστά σκουλαρίκια για τις ανάγκες σας. Υπάρχουν επίσης κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να ελέγχετε αυτές τις κριτικές και να τις χρησιμοποιείτε όταν είναι απαραίτητο πριν και μετά την αγορά σκουλαρίκια.

Αν είσαι ο τύπος του ανθρώπου που χάνει εύκολα πράγματα Φορέστε σκουλαρίκια κεφαλόδεσμου για να τα κρατάτε κολλημένα στο κεφάλι σας. Ένας παρόμοιος κανόνας ισχύει για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιούν τα ακουστικά τους ενώ ασκούνται.

Παρόμοια άρθρα κριτικής:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *