Πώς να ανοίξετε ένα κουτί χωρίς ανοιχτήρι κονσέρβας

By | 29 Ιουνίου, 2023

Πώς να ανοίξετε ένα κουτί χωρίς ανοιχτήρι κονσέρβας

Μπορεί να κάνετε κάμπινγκ ή να κάνετε glamping όταν το κάνετε Google, ενώ φτιάχνετε κουτιά τόνου όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν είχατε προετοιμάσει ανοιχτήρι κονσερβών. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο μεταλλικό αντικείμενο που μπορείτε να βρείτε για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε ή να τα παρατήσετε και να κάνετε κάτι άλλο.

Μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς να ανοίγετε κουτιά χωρίς να χρησιμοποιείτε ανοιχτήρι κονσερβών. Πρώτα, καταλάβετε ότι τα καπάκια των κονσερβών είναι λεπτό μέταλλο.

Τα περισσότερα κουτάλια ή μαχαίρια είναι δυνατά και χοντρά. Γι’ αυτό φυσικά θέλετε να ανοίξετε ένα κουτί, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν προτείνουμε αυτά. Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε ένα μαχαίρι που σας γλιστράει από το χέρι και σας πονάει άσχημα. που είναι αναπόφευκτο

Ο ευκολότερος τρόπος που προτείνουμε για να είστε ασφαλείς είναι να βάλετε μέταλλο στο καπάκι. Τρίψτε με ένα μεταλλικό κουτάλι και χρησιμοποιήστε την άκρη του κουταλιού για να σπάσετε τη σφράγιση. Κι αν βιάζεσαι;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άκρη του μαχαιριού ενός σεφ. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο να γλιστρήσει το μαχαίρι Παρακάτω θα εξετάσουμε άλλες μεθόδους. που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο βαθιά

με ένα κουτάλι

ανοίξτε με ένα κουτάλι

Τώρα αυτό θα κάνει τα χέρια σας να λειτουργούν σαν να βρίσκεστε στο γυμναστήριο. Κρατήστε το κάτω μέρος του κουταλιού εκεί όπου η λαβή και η περιοχή της σέσουλας συναντώνται για βέλτιστο έλεγχο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πρώτα στην εσωτερική άκρη του χείλους. Τρίψτε το κουτάλι μπρος-πίσω για να μαλακώσει το μέταλλο.

Μόλις το τρυπήσετε και κάνετε μια μικρή τρύπα, συνεχίστε να το τρίβετε με ένα κουτάλι. μέχρι να κάνετε μια μεγαλύτερη τρύπα για να την ανοίξετε. Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε ειδικό κουτάλι, γιατί αργότερα μπορεί να χωλώσει.

εργαλείο ποδηλάτου

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η χρήση αυτού μπορεί να βλάψει το εργαλείο. δόρυ εργαλείο Τρυπήστε το δοχείο στο αδύναμο σημείο.

Μην τραβάτε το καπάκι με το χέρι μετά την εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών. Μπορείς να πας στο νοσοκομείο στην ώρα σου, δεν αξίζει τον κόπο.

κλειδιά της εκκλησίας

Τεχνικά είναι ανοιχτήρι κονσερβών. Και μάλλον το έχεις κάπου σε κάποιο συρτάρι. Συχνά χρησιμοποιείται για να τρυπήσει δοχεία ζαχαρούχου γάλακτος. Αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε πρόσθετες τρύπες και να το σύρετε γύρω από την άκρη του κουτιού για να αφαιρέσετε το καπάκι.

πέτρα ή σκυρόδεμα

Η πέτρα ή το μπετόν είναι σαν σανίδα άμμου για τα νύχια σας. Ξεκινήστε τοποθετώντας το κάτω μέρος του δοχείου σε μια σκληρή επιφάνεια, όπως ένα τσιμεντένιο πάτωμα, και συνεχίστε να τρίβετε το δοχείο μέχρι να το σημαδέψει το μέταλλο.

Θα αρχίσεις να βγάζεις λίγη υγρασία. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι ή μια λαβίδα για να αφαιρέσετε το καπάκι.

πένσα

Για τις πένσες, χρησιμοποιήστε πένσα με επίπεδη μύτη ή βελόνα για να πιάσετε το στόμιο του δοχείου και να στρίψετε για να σπάσετε τη σφράγιση. Κάνετε αυτό γύρω από το δοχείο μέχρι να το πιάσετε κάτω από την άκρη του κουτιού και να το σηκώσετε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Έτσι, ένας άλλος τρόπος να το χρησιμοποιήσετε είναι να καλύψετε το χείλος και να το χτυπήσετε κάτω στο δοχείο μέχρι να το ανοίξετε. τραβήξτε μέσα από τις τρύπες γύρω από άκρη σε ανοιχτή πένσα

αγκαθωτός

Ανοίξτε μια κονσέρβα μακαρόνια με ένα πιρούνι.

Μιλήσαμε παραπάνω για το ανάπηρο κουτάλι σου. Αλλά τώρα, η χρήση ενός πιρουνιού θα το καταστρέψει αναπόφευκτα. ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείτε το κουτάλι Πιάνουμε τη βάση του πιρουνιού και το τοποθετούμε στο ταψί με τη μια άκρη στην εσωτερική άκρη και τρεις άκρες πάνω από την άλλη.

Πιέστε προσεκτικά το μπονγκ στο μέταλλο μέχρι να ανοίξει το άκρο. Στη συνέχεια, εισάγετε την άκρη και πηγαίνετε γύρω. Όλες οι άκρες για να σκιστεί το μέταλλο. Αν είναι σκληρό, κάντε πολλές μικρές τρύπες και περάστε γύρω από την άκρη. Θα είναι εύκολο.

μαχαίρι σεφ

εισάγετε την κάτω άκρη του μαχαιριού που είναι το πιο φαρδύ μέρος κοντά στη λαβή του μαχαιριού Πηγαίνετε μέσα στο κουτί και τρυπήστε το. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε το ανοιχτήρι κονσέρβας προσεκτικά καθώς είναι ακόμα ένα μαχαίρι. Βεβαιωθείτε ότι το άλλο σας χέρι κρατά το κουτί για καλύτερο έλεγχο.

μαχαίρι

Σίγουρα βρίσκεται κάπου όταν κάνετε κάμπινγκ. Προειδοποιήστε ότι η χρήση τους είναι πολύ επικίνδυνη. Αλλά αν είσαι ασφαλής μπορείτε να το χακάρετε Ξεκινήστε τοποθετώντας το δοχείο κάθετα με την άκρη της λεπίδας έξω.

Χτυπήστε το άκρο της λαβής μέχρι η άκρη να κάνει μια τρύπα στο μέταλλο. Στη συνέχεια, περάστε το μαχαίρι σας γύρω από την άκρη του κουτιού.

τενεκέδες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή εξωτερικών άκρων, σπάσιμο τσιμούχων και ανύψωση καπακιών. Μπορείτε να το σηκώσετε με ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι για να αποφύγετε το περιττό κόψιμο.

Αφού μάθετε πώς να ανοίγετε ένα κουτί χωρίς ανοιχτήρι Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μέθοδο λειτουργεί για εσάς. Αλλά ακόμη και αυτές οι μέθοδοι μπορούν να γίνουν. Αλλά είναι ακόμα χρονοβόρο και ενοχλητικό ούτως ή άλλως.

Μερικοί άνθρωποι τραβούν δοχεία για να μην μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για να επιβιώσουν. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ένα ανοιχτήρι κονσερβών. Γιατί είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα πολυεργαλεία που συνοδεύουν ένα ανοιχτήρι κονσερβών ή ένα μέγεθος μπρελόκ P38 που χρησιμοποιείται από τον στρατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *