Πώς να μετακινήσετε βαριές συσκευές κουζίνας χωρίς να καταστρέψετε το πάτωμα

By | 29 Ιουνίου, 2023

Πώς να μετακινήσετε βαριές συσκευές κουζίνας χωρίς να καταστρέψετε το πάτωμα

Μετακομίζετε, σχεδιάζετε να βάψετε ξανά την κουζίνα σας και να αποκτήσετε το θέμα που είδατε στο YouTube; Ή μήπως ανακαινίζετε την κουζίνα σας;

Εάν δεν θέλετε να ανησυχείτε για το πάτωμα κινούμενες συσκευές κουζίνας Ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε. Μπορεί να το διαβάζετε πραγματικά. Επειδή έχετε ήδη χαλάσει το πάτωμα μια φορά. Και δεν θα θέλατε να έχετε την ίδια εμπειρία αυτή τη φορά.

Όταν μετακινείτε ψυγείο ή πλυντήριο πιάτων ή άλλες συσκευές Νομίζεις ότι είναι δύσκολο, μπορείς να το κάνεις. Γδαρσίματα, γρατσουνιές ή ζημιές Ο ιστότοπός σας είναι μόνιμος.

Και αυτές δεν είναι γρατσουνιές που μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Είναι ενδιαφέρον ότι όποιος επισκέπτεται την κουζίνα σας θα το χρησιμοποιήσει ως αρχή συζήτησης.

Τέλος πάντων, μπορούμε να μιλήσουμε. Ακολουθούν μερικές προτάσεις την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μετακινήσετε την κουζίνα ή το ψυγείο σας.

Αποφύγετε να αναποδογυρίσετε τη συσκευή.

Ίσως είναι η πρώτη σας προσπάθεια να μετακινήσετε αυτήν τη συσκευή. Εντούτοις Η ανατροπή της συσκευής στη μία πλευρά προκαλεί ζημιά στο πάτωμα. Ειδικά αν δεν υπάρχει ισορροπία στον πρώτο γύρο.

Για να αποτρέψετε το σκίσιμο του βινυλίου σας. (Εάν αυτός είναι ο τύπος του δαπέδου σας.) Πάρτε αρκετά άτομα για να το σηκώσουν χωρίς να το γυρίσουν στη μία πλευρά.

μετρήστε την απόσταση πριν ξεκινήσετε

Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε/ξεβιδώσετε την πόρτα για να αφήσετε περισσότερο χώρο για να περάσουν οι συσκευές σας. Μην ξεκινήσετε λοιπόν να μετακινείτε τις συσκευές σας χωρίς να ξέρετε αν θα χωρέσουν σε μια πόρτα.

Ίσως χρειαστεί να περάσετε από ένα άλλο μεγάλο πλαίσιο, όπως μια συρόμενη γυάλινη πόρτα. Μόλις έχετε αυτές τις μετρήσεις μπορείτε να μετακινηθείτε

καθαρίστε το πάτωμά σας

Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ προφανές. Αλλά πιστέψτε με δεν είναι. Γιατί η πρώτη σας σκέψη είναι πώς θα φαίνεται η κουζίνα σε εκείνη τη γωνιά της κουζίνας σας.

Οι βρώμικες επιφάνειες περιέχουν διαφορετικά σωματίδια υλικού ανάλογα με το πού ήταν προηγουμένως λερωμένο το δάπεδο. όταν η συσκευή είναι κινητή Θα προκύψει τριβή μεταξύ αυτών των σωματιδίων και της συσκευής. προκαλώντας άσχημες γρατσουνιές που αποφεύγατε όλο αυτό το διάστημα

Χρησιμοποιήστε το έδαφος Pκύκλος

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα επιπλέον κόστος. Αλλά πιστέψτε με, είναι πολύ απαραίτητο.

Μερικοί άνθρωποι κάνουν συντομεύσεις και αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν χαρτόνι, το οποίο δεν είναι πολύ χρήσιμο καθώς εξακολουθεί να προκαλεί τριβή κατά τη μετακίνηση της συσκευής.

Οι ασπίδες δαπέδου σώζουν το πλήρωμα από τη μεταφορά υπερφορτωμένου εξοπλισμού. και σταματήστε ώστε όλοι να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση

Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας χαλιά ή χαλιά. που μοιάζει με τα χαλιά και χρησιμοποιείται σε διαδρόμους και κουζίνες κουζίνας.

Τα μέρη που χρησιμοποιούνται για τρέξιμο είναι συχνά στενά, όπως διάδρομοι, πόρτες ή σκάλες. Αν θέλετε καλύτερη προστασία Επενδύστε σε ένα καλό προσωρινό δάπεδο για να μετακινήσετε τον εξοπλισμό.

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο επειδή χρησιμοποιείτε πραγματικό δάπεδο το οποίο μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν και για μόνιμο δάπεδο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δάπεδο από σανίδα βινυλίου για προσωρινά δάπεδα.

Χρησιμοποιήστε πλαστικό για να μαλακώσετε το πάτωμα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για σύντομα ταξίδια.Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό στην άλλη πλευρά της κουζίνας. ή καθαρίστε το κάτω και το πίσω μέρος της συσκευής Πώς λειτουργεί;

  • Τοποθετήστε μια πλαστική κάρτα μπροστά από τη συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα είναι κοντά στη συσκευή για εύκολη μετακίνηση.
  • Σηκώστε τη συσκευή και τοποθετήστε την στην κάρτα μνήμης. μην γυρίζεις εξοπλισμός.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πόδια της συσκευής ακουμπούν στον προφυλακτήρα. ειδικά την πλάτη για να αποτρέψετε την πτώση της συσκευής στο έδαφος
  • Τοποθετήστε προστατευτικούς οδηγούς για να βοηθήσετε στη μετακίνηση του εξοπλισμού κατά μήκος σιδηροτροχιών ή βαγονιών.
  • Μετακινήστε προσεκτικά τη συσκευή χωρίς προσπάθεια μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή θέση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αρκετά χοντρό χαλί, να στρώσετε κόντρα πλακέ πάνω του και να χρησιμοποιήσετε κόντρα πλακέ ως διαχωριστικό δαπέδου. Βεβαιωθείτε ότι το χαλί δεν τρίβεται στο πάτωμα, καθώς θα σταματήσει να λειτουργεί για κάποιο λόγο. Και πάλι, προσέξτε να μην το πάρετε στα σοβαρά.

Και αν θέλετε όλη τη φαντασία Μπορείτε να αγοράσετε την κινητή συσκευή AIR-SLED που χρησιμοποιεί αέρα για να μετακινήσει τη συσκευή. Πώς; Εδώ είναι πώς λειτουργεί. Είναι από την πλευρά των τιμών, αλλά αξίζει τον κόπο.

προετοιμασία εξοπλισμού

Ξέρω ότι έχουμε ήδη μετρήσει τη συσκευή. Όταν όμως λέμε προετοιμασία εξοπλισμού εννοούμε απλά έτοιμο να κινηθεί

Για παράδειγμα, δεν αποφασίσατε να μετακινήσετε την κουζίνα ενώ το κέικ ψήνεται ακόμα. ή μετακινήστε το ψυγείο όσο υπάρχει φαγητό Αποσυνδέστε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και φροντίστε να αφαιρέσετε αφαιρούμενα μέρη ηλεκτρικών συσκευών που μπορεί να πέσουν ενώ κινείστε.

ζητήσετε βοήθεια

Η μετακίνηση ενός πλυντηρίου πιάτων μπορεί να φαίνεται σαν ταλαιπωρία. Αλλά δεν βλάπτει να ζητάς βοήθεια. Μπορείτε να ζητήσετε από το εξειδικευμένο μέλος της οικογένειάς σας ή να προσλάβετε κάποιον να το κάνει για εσάς με επιπλέον κόστος.

Η εξωτερική ανάθεση είναι στην πραγματικότητα καλύτερη επειδή ξέρουν πώς να το κάνουν όσον αφορά το να μην καταστρέψουν τον ιστότοπό σας.

Συνολικά, ξέρω ότι αυτό το άρθρο αφορά κυρίως την προστασία δαπέδου. Αλλά μην ξεχάσετε να δείτε και τον εξοπλισμό. Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά προστατευμένο.

Αυτό μπορεί να γίνει με μια κουβέρτα που κινείται ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπάγγο ή ταινία κάλυψης για να στερεώσετε την κουβέρτα. Μάθετε όλες τις επιλογές σας εκ των προτέρων σχετικά με το τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε τον ιστότοπο και τις συσκευές σας.

Αυτό θα σας εξοικονομήσει μερικά νομίσματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *