Πώς να ξεκλειδώσετε την περιστρεφόμενη κλειδαριά πόρτας μπάνιου;

By | 29 Ιουνίου, 2023

Πώς να ξεκλειδώσετε την περιστρεφόμενη κλειδαριά πόρτας μπάνιου;

Το παιδί σας κλειδώνεται στο μπάνιο; Κλείδωσες κατά λάθος την πόρτα όταν έφυγες;

Ακούτε το μωρό σας να κλαίει στο μπάνιο αλλά δεν μπορείτε να μπείτε; Με απλά λόγια, κλειδώνεστε συχνά από το να πηγαίνετε τουαλέτα;

για οποιοδήποτε λόγο Εάν η τουαλέτα σας είναι κλειδωμένη από μέσα Πρέπει να βρεις τρόπο να το ανοίξεις. Ίσως σκέφτεστε να προσλάβετε έναν κλειδαρά. Αλλά κοστίζει περισσότερο από ό, τι θέλετε να πληρώσετε.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λύσετε αυτό το πρόβλημα χωρίς κόστος. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας Μπορείτε να ανοίξετε την κλειδαριά του μπάνιου μόνοι σας.

Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι Κάθε λουκέτο είναι κατασκευασμένο με έναν απλό μηχανισμό. Και η σωστή κατανόηση του θα σας βοηθήσει να το ανοίξετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας μάθουμε πώς να ανοίγετε αυτόματα την πόρτα του μπάνιου σας με μια συσκευή που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

με λίγη προσπάθεια Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στις αμοιβές κλειδαρά και να μάθετε νέες δεξιότητες στην πορεία.

Πρώτα πρέπει να μάθετε τι είδους κλειδαριά έχει η πόρτα του μπάνιου σας. Πάμε για βουτιές!

κλειδαριά πόρτας μπάνιου

πριν προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου Πρέπει πρώτα να ελέγξετε τον τύπο της κλειδαριάς της πόρτας.

στις περισσότερες περιπτώσεις Η πόρτα του μπάνιου έχει περιστρεφόμενη κλειδαριά. Αυτές οι κλειδαριές είναι επίσης γνωστές ως λαβές προστασίας προσωπικών δεδομένων και διαθέτουν σύστημα κουμπιών ή μηχανισμό περιστροφής κλειδώματος.

Αυτές οι κλειδαριές έχουν μια μικρή στρογγυλή τρύπα. Εξωτερικό κέντρο της λαβής της πόρτας Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση στο λουκέτο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σκεφτείτε ποιος μηχανισμός λειτουργεί η πόρτα του μπάνιου σας. Θα πρέπει να ελέγξετε εάν υπάρχει τρύπα ή κλειδαρότρυπα στο εξωτερικό της λαβής της πόρτας.

Η επιλογή του σωστού τύπου κλειδαριάς για την πόρτα του μπάνιου είναι σημαντική.

Σας βοηθά να επιλέξετε τον σωστό τρόπο ξεκλειδώματος Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στην περιστρεφόμενη κλειδαριά μπάνιου.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να ανοίξετε αυτόν τον τύπο κλειδαριάς!

Πώς να ανοίξετε μια περιστρεφόμενη κλειδαριά τουαλέτας

Μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε την περιστρεφόμενη κλειδαριά του μπάνιου σας:

 1. ανοίξτε χρησιμοποιώντας συνδετήρα
 2. αφαίρεση κλειδαριάς πόρτας
 3. μπουλόνι τραβήγματος
 4. μπουλόνι ώθησης
 5. παραβίαση κλειδαριάς

Ελάτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις μεθόδους ξεκλειδώματος παρακάτω!

Μέθοδος 1: Ανοίξτε χρησιμοποιώντας συνδετήρα

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Είναι ακόμα πιο εύκολο αν έχετε εφεδρικό κλειδί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βρείτε και να ανοίξετε την πόρτα.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε εφεδρικό κλειδί; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδετήρα.

Εσωτερικές πόρτες, όπως πόρτες μπάνιου ή υπνοδωματίου Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τον πρωταρχικό σκοπό της παροχής απορρήτου.

Γι’ αυτό και οι μηχανισμοί τους ήταν πραγματικά ανυπέρβλητοι. Και μπορείτε να το ξεκλειδώσετε χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

Υπήρχε μια μικρή τρύπα στο πόμολο της πόρτας δίπλα στην πόρτα όπου στεκόσουν. Σε αυτή την τρύπα υπάρχει μια επιφάνεια που μοιάζει με ένα μικρό κουμπί που ανοίγει μια πόρτα.

Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας μικρός συνδετήρας ή παρόμοιο εργαλείο αραίωσης για να πατήσετε αυτό το κουμπί.

Στην περίπτωση κλειδαριών περιστροφής, πρέπει να τοποθετήσετε έναν συνδετήρα με περιστροφή. Όταν το καρφιτσώνετε στην τρύπα Η άκρη του πείρου μπορεί να διαμορφωθεί σε κύκλο με λίγη πίεση.

Αυτό είναι! Πρέπει να τοποθετήσετε έναν συνδετήρα, να βρείτε το κουμπί και να το πατήσετε για να ανοίξει η πόρτα του μπάνιου.

Μέθοδος 2: Αφαίρεση της κλειδαριάς

Μια άλλη επιλογή για να ανοίξετε μια κλειδωμένη πόρτα μπάνιου είναι να αφαιρέσετε την κλειδαριά της πόρτας.

Η περιστρεφόμενη κλειδαριά της πόρτας του μπάνιου μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αφαιρεθεί με λίγη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεστε λοιπόν είναι ένα κατσαβίδι και είστε έτοιμοι για αυτή τη μέθοδο.

Κατά την αφαίρεση της κλειδαριάς της πόρτας, πρέπει να ξεβιδώσετε τη βίδα στερέωσης με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε άλλα μέρη, όπως άξονες ή ροζέτες, πριν αφαιρέσετε τις βίδες. γι’αυτό Ένα επίπεδο κατσαβίδι θα κάνει το κόλπο εύκολα.

Μέθοδος 3: Τραβήξτε το μπουλόνι

Τράβηγμα του μάνταλου Ένας άλλος καλός τρόπος για να ανοίξετε την πόρτα του μπάνιου από το εξωτερικό του μηχανισμού ασφάλισης είναι με το μάνδαλο.

Το μπουλόνι έχει ελατήριο με γωνιακή φλάντζα. Το μόνο εργαλείο που θα χρειαστείτε για αυτή τη μέθοδο είναι μια συρμάτινη κρεμάστρα.

Τα γωνιακά άκρα στρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, μπορείτε να το στερεώσετε με συρμάτινες κρεμάστρες. Δείτε πώς:

 • Αρχικά, πρέπει να λυγίσετε την κρεμάστρα ώστε να γίνει γάντζος με λαβή.
 • Στη συνέχεια, τοποθετήστε το άγκιστρο στο κενό μεταξύ της άκρης της πόρτας και του πλαισίου, ώστε τα μπουλόνια να μπορούν να ακουμπήσουν γύρω του.
 • Όταν η κρεμάστρα βρίσκεται στη σωστή θέση Κρατήστε το με το ένα χέρι και κρατήστε το χερούλι της πόρτας με το άλλο.
 • Τώρα πάρτε το κλειδί και δείτε προς ποια κατεύθυνση το πόμολο γυρίζει φυσικά και γυρίζει προς αυτή την κατεύθυνση.
 • Στη συνέχεια, τραβήξτε την κρεμάστρα και αφήστε το μάνδαλο να τραβήξει. για να τραβήξει πίσω το μάνδαλο Αυτό θα ανοίξει την πόρτα σας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εάν υπάρχει κενό μεταξύ της πόρτας και του παραθύρου.

Μέθοδος 4: Σπρώξτε το μπουλόνι

Εάν η κλειδαριά της πόρτας του μπάνιου είναι τύπου μπουλονιού Μπορείτε να το ανοίξετε χρησιμοποιώντας μια λεπτή, ισχυρή πλαστική κάρτα, όπως πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή άλλη ταυτότητα που έχει λήξει. Η κλειδαριά μπορεί να ανοίξει με τη βοήθεια μιας κάρτας.

Μην χρησιμοποιείτε σημαντικές και εργάσιμες κάρτες για αυτήν τη μέθοδο. καθώς η κάρτα μπορεί να καταστραφεί.

Αυτή η μέθοδος είναι παρόμοια με τη μέθοδο ανάκτησης. Εκτός και αν χρησιμοποιήσετε την άκρη μιας πλαστικής κάρτας για να σπρώξετε τη γωνιακή άκρη του μπουλονιού. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως στην τεχνική ανάρτησης σύρματος και πιέστε το πόμολο.

Αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα, καθώς οι πλαστικές κάρτες είναι ευέλικτες στο κούνημα και να λυγίζουν σε κενά ακόμη και όταν εμποδίζουν τις εμπλοκές χαρτιού.

Μέθοδος 5: Μαζεύοντας την κλειδαριά

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ταινία θρίλερ ή μυστηρίου. Ξέρετε ότι αυτός είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να ανοίξετε πόρτες.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι καρφίτσες και είστε έτοιμοι. Αυτή η μέθοδος μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Όταν όμως μαθαίνεις Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το κλείδωμα της πόρτας.

Ο τρόπος ανοίγματος της πόρτας σηκώνοντας την κλειδαριά είναι ο εξής.

 • Πάρτε δύο καρφίτσες και λυγίστε ελαφρά.
 • Χρησιμοποιήστε τον πρώτο πείρο για να γυρίσετε τον κύλινδρο.
 • Χρησιμοποιήστε καρφίτσες για να λυγίσετε το τελευταίο εκατοστό του κέντρου έτσι ώστε να είναι κάθετο και στα δύο άκρα.
 • Στερεώστε τον πείρο στο κάτω μέρος της κλειδαρότρυπας και γυρίστε τον χρησιμοποιώντας την υπόλοιπη λαβή.
 • Δοκιμάστε να μετακινήσετε λίγο την καρφίτσα και η κλειδαριά σας θα ανοίξει.

τελευταία λέξη

Δεν είναι ασυνήθιστο να κλειδώνεστε έξω από το δικό σας μπάνιο. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους για διάφορους λόγους.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις είναι να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων και να φυλάξετε τα εφεδρικά κλειδιά σε ασφαλές μέρος και προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, αν δεν έχετε εφεδρικό κλειδί, είναι επίσης εντάξει. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες μεθόδους. που αναφέραμε παραπάνω Και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας.

Αν δεν θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας Μπορείτε να προσλάβετε έναν κλειδαρά για να διορθώσει το πρόβλημα για εσάς.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *