Τι είναι ένα φύλλο ψησίματος με χείλος;

By | 29 Ιουνίου, 2023

Τι είναι ένα φύλλο ψησίματος με χείλος;

Ψάχνετε για το παιχνίδι ψησίματος σας; Έχετε ακούσει για τα φύλλα ψησίματος με στεφάνι. Αλλά δεν ξέρετε τι είναι;

Τι είναι μια πλάκα πλήρωσης άκρων;

ενεργοποιήστε τη Javascript

Εάν είστε αρτοποιός στο σπίτι Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε τα σωστά εργαλεία για τη δουλειά. Τα φύλλα ψησίματος είναι απαραίτητα είδη κουζίνας για τους αρτοποιούς που θέλουν να κάνουν νόστιμες λιχουδιές.

Τι είναι λοιπόν ένα λαστιχένιο φύλλο ψησίματος; Ένα φύλλο ψησίματος με στεφάνι είναι ένα ταψί με ανυψωμένες άκρες περιμετρικά. Αυτό το χείλος εμποδίζει το περιεχόμενο του τηγανιού να χυθεί έξω. Είναι ιδανικό για μπισκότα, ψωμί και άλλα αρτοσκευάσματα.

Γεια, με λένε Φουάντ και είμαι λάτρης του ψησίματος. Ψήνω χρόνια και πάντα ψάχνω για νέα εργαλεία και τεχνικές. Πάντα για να βελτιώνω τις δεξιότητές μου στο ψήσιμο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα φύλλα ψησίματος με επένδυση, διαβάστε παρακάτω.

Τι είναι μια πλάκα πλήρωσης άκρων;

Τι είναι μια πλάκα πλήρωσης άκρων;

Τα φύλλα ψησίματος με στεφάνι είναι επίσης γνωστά ως ρολά ζελέ, έτσι τα φύλλα ψησίματος με στεφάνι είναι φύλλα ψησίματος με ρολό. Αυτές οι άκρες κάνουν τις μπάρες ψησίματος ιδανικές για μπισκότα, κουλουράκια και άλλες λιχουδιές για καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε ένα χοντρό, γυαλιστερό ταψί με αλουμίνιο για ομοιόμορφο ψήσιμο.

Τι είναι μια πλάκα πλήρωσης άκρων;

Τα φύλλα ψησίματος με στεφάνι είναι συνήθως 13 ίντσες x 18 ίντσες. Αυτό το μέγεθος ονομάζεται ταψί “μισό φύλλο” και συνήθως ταιριάζει στους περισσότερους φούρνους με πλάτος 22 ίντσες. Αυτό επιτρέπει τη σωστή ροή αέρα γύρω από το φύλλο.

Πόσο βαθιά είναι τα ταψιά με στεφάνι;

Ένα τυπικό φύλλο ψησίματος έχει διαστάσεις 18 x 13 ίντσες x 1 ίντσα βάθος με ένα χείλος 1 ίντσας. Είναι κατασκευασμένο από χοντρό μέταλλο και αναφέρεται συνήθως ως ταψί μισού φύλλου στα καταστήματα με είδη εστιατορίων. Αυτό το ευέλικτο τηγάνι δεν είναι μόνο για ψήσιμο. αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλες εργασίες κουζίνας

Το σετ λαμαρίνας ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι με συρμάτινη σχάρα είναι ένα από τα καλύτερα φύλλα ψησίματος κατά τη γνώμη μου.

Πώς να καθαρίσετε τα ταψιά με στεφάνι;

Για να καθαρίσετε το ταψί Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ.
 2. Τοποθετήστε ένα ταψί στο φούρνο και προθερμάνετε για 10 λεπτά.Αυτό βοηθά να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα ή υπολείμματα φαγητού.
 3. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
 4. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες σαπούνι πιάτων σε ένα μπολ.
 5. Προσθέστε ζεστό νερό στο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
 6. Απλώνουμε την πάστα στην επιφάνεια του ταψιού. Φροντίστε να επικαλύψετε όλες τις περιοχές ομοιόμορφα.
 7. Τοποθετήστε την πάστα σε ένα ταψί για περίπου μία ώρα έως όλη τη νύχτα. Αυτό θα επιτρέψει στη μαγειρική σόδα και το σαπούνι πιάτων να κάνουν τα μαγικά τους και να χαλαρώσουν τυχόν κομμάτια ή κομμάτια φαγητού που παραμένουν.
 8. Τρίψτε το ταψί με ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα και υπολείμματα. Τρίψτε απαλά τα τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση για να αποφύγετε την καταστροφή της επιφάνειας.
 9. Ξεπλύνετε καλά το ταψί με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού ή αμύλου.
 10. Σκουπίστε το ταψί πριν το αποθηκεύσετε ή το ξαναχρησιμοποιήσετε.

Όταν ακολουθείτε αυτά τα βήματα Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το χείλος του ταψιού και να το κάνετε να φαίνεται ξανά σαν καινούργιο.

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για φύλλα ψησίματος με στεφάνι;

Αν δεν έχετε φύλλο ψησίματος με στεφάνι ή θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικό τύπο ταψιού. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε:

 1. τηγάνι: Ένα τηγάνι ψησίματος είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο τηγάνι που χρησιμοποιείται συχνά για το ψήσιμο κρέατος και λαχανικών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές ψησίματος παρόμοιες με τη χρήση ενός φύλλου ψησίματος με επένδυση.
 2. ταψί φύλλου: Το ταψί λαμαρίνας είναι ένα μεγάλο επίπεδο ταψί χωρίς πλευρές που χρησιμοποιείται συχνά για μπισκότα και άλλα αρτοσκευάσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για ταψιά με στεφάνι. Αν και δεν είναι τόσο καλό στον έλεγχο των διαρροών ή στην πρόληψη της πτώσης τροφής στο πλάι.
 3. Δίσκος ψωμιού: Η φόρμα του κέικ είναι ένα βαθύ ταψί. στρογγυλό ή ισόπλευρο Συχνά χρησιμοποιείται για το ψήσιμο κέικ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση των λαμαρινών με στεφάνι. Αν και όχι τόσο ποικιλόμορφο
 4. Ζελέ ρολό τηγάνι: Τα ταψιά με ζελέ ρολό είναι παρόμοια με τα ταψιά με στεφάνι. Υπάρχουν όμως περισσότερες πλευρές για την αποφυγή χυσίματος φαγητού και την τοποθέτηση τροφής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση των λαμαρινών με στεφάνι. Αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των ταψιών ζελέ και των φύλλων μπισκότων.
 5. Μαντεμένιο τηγάνι: Τα τηγάνια από χυτοσίδηρο είναι συνήθως βαριά, στρογγυλά τηγάνια με κεκλιμένες πλευρές.

Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε για τα 5 καλύτερα φύλλα ψησίματος για ψητά λαχανικά: Ο πλήρης οδηγός.

Τι είναι η άκρη του ταψιού;

Το τελείωμα ενός φύλλου ψησίματος σημαίνει ότι προσθέτετε μια υπερυψωμένη άκρη ή “στεφάνι” στην άκρη ενός φύλλου ψησίματος. Τα φύλλα ψησίματος με στεφάνι, γνωστά και ως ταψιά με ζελέ. Υπάρχει ένα υπερυψωμένο χείλος ή χείλος γύρω από την άκρη του τηγανιού που έχει ύψος περίπου 1 ίντσα. Τα περιθώρια εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς:

 1. Αυτό θα βοηθήσει στον έλεγχο των διαρροών και θα αποτρέψει την πτώση των τροφίμων από τα πλαϊνά του τηγανιού.
 2. Βοηθά στο να κρατάτε σταθερά το τηγάνι Κάνει εύκολη τη μετακίνηση μέσα και έξω από το φούρνο.
 3. Αυτό σηκώνει το ταψί από την επιφάνεια του φούρνου. Επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί και να ψήνεται ομοιόμορφα

Τα τηγάνια ψησίματος με στεφάνι χρησιμοποιούνται συχνά για εργασίες όπως το ψήσιμο μπισκότων, το ψήσιμο λαχανικών στη σχάρα και η προετοιμασία άλλων αρτοσκευασμάτων. Είναι απαραίτητα εργαλεία σε κάθε κουζίνα και αρκετά ευέλικτα για να χειριστούν μια ποικιλία εργασιών ψησίματος και ψησίματος.

τελικές σκέψεις

Συνοπτικά, ένα ταψί με στεφάνι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο κουζίνας με φαρδύ, ρηχό χείλος. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη από μικρό έως μεγάλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές συσκευασίας. να καθαρίσω χρησιμοποιήστε ζεστό νερό ήπιο σαπούνι πιάτων και μη διαβρωτικό σφουγγάρι Αν δεν έχετε ταψί με στεφάνι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταψιά ψησίματος χωρίς χείλος, ταψιά με ρολό ζελέ ή φύλλα ψησίματος. Τώρα ξέρετε τα μέσα και τα έξω των λαμαρινών με επένδυση. Μπορείτε να χειριστείτε διάφορες εργασίες ψησίματος. με σιγουριά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *