Category Archives: Τα καλύτερα πιάτα

Είναι οι μαλακές πατάτες ακόμα καλές να μαγειρεύονται και να τρώγονται;

Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει – μερικές φορές όχι τόσο πολύ. Οι Αμερικανοί καταναλώνουν περισσότερες πατάτες από οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Πολύ θρεπτικό, νόστιμο και ευέλικτο, είναι σπάνιο να γνωρίζουμε ότι οι πατάτες μπορεί να λήξουν και να γίνουν επικίνδυνες αν καταναλωθούν με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, οι νεαρές πατάτες είναι καλές να μαγειρεύονται και να… Read More »

Τι είδους ολλανδικό φούρνο πρέπει να αγοράσω

«Τι είδους ολλανδικό φούρνο να αγοράσω; Οι ολλανδικοί φούρνοι καλύπτουν την κατσαρόλα με ένα χοντρό καπάκι για να διατηρηθεί ο ατμός μέσα. Θα σας δώσει τρυφερό κρέας και λαχανικά. και παράγει υγιεινές σάλτσες από συστατικά που κανένα άλλο μαγειρικό σκεύος δεν μπορεί να ταιριάξει. Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν… Read More »

Μπορώ να αφήσω τον φούρνο αναμμένο όταν δεν είμαι σπίτι;

Γιατί να μην αφήσετε το σπίτι στο φούρνο σας; Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Πυροπροστασίας μαγείρεμα χωρίς επίβλεψη κύριος λόγος Φωτιά από το μαγείρεμα σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από τη σόμπα χωρίς να επιβλέπει κανείς καμία σύντομη απάντηση Για την ερώτηση «Μπορώ να ανάψω τη σόμπα όταν λείπω;»… Read More »

Πώς να αποσυνδέσετε μια σόμπα αερίου; Σύντομος οδηγός με συμβουλές και κόλπα

Πώς αφαιρώ τη σόμπα υγραερίου; Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί προσεκτικά, καθώς είναι καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι. Αυτό το έργο μπορεί να φαίνεται περίπλοκο γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Επομένως, εάν δεν είστε ικανοί στη σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών Ή απλά δεν σε νοιάζει πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Θα σας… Read More »

Πώς να μετατρέψετε τη σόμπα φυσικού αερίου σε σόμπα προπανίου;

Οι εστίες φυσικού αερίου χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα στα περισσότερα νοικοκυριά. Το φυσικό αέριο είναι μια καθαρότερη εναλλακτική λύση από άλλες πηγές καυσίμου. γι’ αυτό χρησιμοποιείται ευρέως σε κουζίνες και άλλους εξοπλισμούς θέρμανσης. Αν και είναι φθηνότερο και καθαρότερο από άλλες πηγές καυσίμου. Αλλά θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε σε διαφορετικό καύσιμο για… Read More »

Είναι οι σακούλες Ziploc ασφαλείς για φούρνο μικροκυμάτων;

Είναι συμβατό με το FDA των ΗΠΑ, αλλά πρέπει να κατανοήσετε τη σωστή χρήση του. Οι τσάντες με φερμουάρ είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα. Κάνουν την αποθήκευση τροφίμων τόσο εύκολη και βολική που είναι δύσκολο να την έχεις. Από την αποθήκευση μαγειρεμένων τροφίμων, φρέσκων φρούτων, λαχανικών, κρέατος και πουλερικών στο ψυγείο μέχρι τα πάντα (τουλάχιστον… Read More »

Πόσες Kwh χρησιμοποιεί ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου;

Με την αύξηση του ενεργειακού κόστους σε όλο τον κόσμο Είναι απολύτως λογικό αν θέλετε να λάβετε εκ των προτέρων τον λογαριασμό ρεύματος. Εάν θέλετε να ελέγξετε τον λογαριασμό του ρεύματος Πρέπει να παρακολουθείτε την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Και μειώστε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας όποτε και όπου μπορείτε. Εάν γνωρίζετε πόσες… Read More »

Πώς να πετάξετε το μαγειρικό λάδι

Το μαγειρικό λάδι και το λίπος προσθέτουν γεύση στα γεύματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ψήνετε μια γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ροδίζετε τα λάχανα. Είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια μέχρι να τα πετάξεις. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε πότε και πώς να απαλλαγείτε από αυτά. Γιατί η απόρριψη με λάθος… Read More »

Τυπικά μεγέθη εξωτερικής πόρτας: Ένας πλήρης οδηγός

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στη νεότερη δεκαετία του 1970 και στα σημερινά σπίτια πρέπει να γνωρίζουν ποιες εξωτερικές πόρτες να αντικαταστήσουν ή να εγκαταστήσουν. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας ιστότοπος «φτιάξ’ το μόνος σου» (DIY), θα περιορίσουμε τη συζήτησή μας σε κατοικίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν τυπικά μεγέθη εξωτερικών θυρών; Πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε από την… Read More »

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ψωμί Pita

Το ψωμί Pita, κοινώς γνωστό ως αραβικό ψωμί, είναι ένα στρογγυλό, διπλό ζυμωτό ψωμί. Είναι μια επίπεδη ανάγνωση που προέρχεται από τη Μέση Ανατολή. Σε αυτές τις χώρες, χρησιμοποιούνται τα ονόματα Shami, Kobs, Lebanon ή Maafrud. Το παρασκευάζουν με αλεύρι λευκής στάχτης ή πολύ ραφιναρισμένο αλεύρι ή φαγητό. Είναι η βασική τους τροφή για πάνω… Read More »