Category Archives: Κουζίνα

Γιατί μερικοί ολλανδικοί φούρνοι έχουν πόδια; Ενώ οι άλλοι όχι!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι ολλανδικοί φούρνοι έχουν πόδια και άλλοι όχι; Ήθελα να μάθω, οπότε έψαξα για απαντήσεις και αυτό κατέληξα. Οι ολλανδικοί φούρνοι έχουν πόδια για εξωτερική χρήση σε κάρβουνα ή φωτιές. Τα πόδια βοηθούν στη ρύθμιση της θερμότητας στο φούρνο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον θάλαμο μαγειρέματος της κουζίνας, καθώς τα πόδια… Read More »

Πώς να βγάλετε λεκέδες από το νεροχύτη της κουζίνας;

Ένας λερωμένος νεροχύτης δεν φαίνεται απλώς βρώμικος. Είναι επίσης ένα γόνιμο έδαφος για επιβλαβή βακτήρια. Ο νεροχύτης είναι όπου πλένετε πιάτα, λαχανικά, φρούτα και κρέας. Και φυσικά δεν θέλετε ο νεροχύτης σας να λερωθεί και να είναι ακάθαρτος. Μπορείτε να πλένετε τακτικά τον νεροχύτη σας. Όμως κάποιοι λεκέδες είναι ριζωμένοι. Απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και θεραπεία.… Read More »

Είναι το ηλεκτρικό ψήσιμο υγιεινό σε σύγκριση με το αέριο και τα κάρβουνα;

Οφέλη για την υγεία από ηλεκτρικές ψησταριές έναντι αερίου ή κάρβουνου Το ψήσιμο στη σχάρα είναι ένας δημοφιλής τρόπος μαγειρέματος κρέατος και λαχανικών λόγω της μοναδικής τους γεύσης. Στην πραγματικότητα, το 80% των αμερικανικών νοικοκυριών έχει ψησταριά ή καπνιστή. Και πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για μη παραδοσιακά γεύματα, όπως το πρωινό ή το δείπνο της… Read More »

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της χρήσης καθαριστικών φούρνου στους πάγκους της κουζίνας;

Περισσότερη δουλειά στον πάγκο της κουζίνας, κόψιμο λαχανικών, ζέσταμα τηγανιών, ρίψη υγρών, ζύμωμα ζύμης, μπορεί να αντέξει τα πάντα. Υπάρχουν πολλά είδη πάγκων κουζίνας. Από ανθεκτικούς πάγκους από πέτρα μέχρι πάγκους Formica σε προσιτές τιμές. Ένας κοινός παράγοντας για αυτά είναι ότι πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Το ίδιο ισχύει και για τα καθαριστικά φούρνων που… Read More »

Προγραμματιζόμενος πολυεστέρας COSORI Mini 2 Qt 2023

Σε αυτό το άρθρο σχετικά με την Προγραμματιζόμενη Πολλαπλή Κουζίνα Cosori Mini 2 Qt, θα μοιραστώ μαζί σας τα χαρακτηριστικά αυτής της μίνι χύτρας ταχύτητας. με εις βάθος κριτικές Ας δούμε γρήγορα τα υπέρ και τα κατά. Και τέλος, η ετυμηγορία μου για την πολυκουζίνα. Ελπίζω να καταλήξουμε και οι δύο στο συμπέρασμα ότι αυτή… Read More »

Τι είδους λάμπα μπαίνει σε φούρνο;

Οι φούρνοι είναι συσκευές υψηλής θερμοκρασίας και αυτός ο λαμπτήρας Clear Appliance 40W A15 της Philips είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση. Ο λόγος είναι ότι αυτός ο λαμπτήρας είναι κατάλληλος για οικιακές συσκευές όπως ψυγεία και φούρνους. Γιατί αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κανονική λάμπα στο φούρνο; αριθμός, Δεν μπορείτε… Read More »

Γιατί κολλάει ο ολλανδικός μου φούρνος; Συμβουλές για την πρόληψη του κολλήματος!

Οι κατσαρόλες – ολλανδικοί φούρνοι – που προέρχονται από εκατοντάδες χρόνια και γνωστές για τις εκπληκτικές αντικολλητικές τους ικανότητες μαγειρέματος – μπορεί μερικές φορές να είναι κολλώδεις για όσους γνωρίζουν! Όλοι θέλουν να αποφύγουν να κολλήσουν τρόφιμα στον ολλανδικό φούρνο, δηλαδή χαλασμένο, ακατάστατο φαγητό, καθάρισμα και καθάρισμα. Διαβάστε αυτό για να πετύχετε… Γιατί έχει κολλήσει… Read More »

Οι 5 καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο (το 2023)

Οι καλύτερες ωτοασπίδες για ύπνο παρέχουν την καλύτερη προστασία από τον θόρυβο. Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να επιλέξετε τα σωστά σκουλαρίκια για τις ανάγκες σας. Εάν το επίπεδο θορύβου γύρω σας είναι μέτριο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυπικές ωτοασπίδες, για παράδειγμα, εάν ο γείτονάς σας ανοίγει τρύπες στον τοίχο. Οι τυπικές ωτοασπίδες πρέπει… Read More »

Sauce Pan εναντίον Saute Pan: Ποια είναι η διαφορά;

Αναζητάτε μια απάντηση στο παλιό ερώτημα ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια κατσαρόλα και μια κατσαρόλα; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ψηθεί ένα κέικ; ενεργοποιήστε τη Javascript ως επαγγελματίας σεφ Μπορώ να σας πω ότι η κατανόηση των διαφορών μεταξύ αυτών των δύο τηγανιών είναι απαραίτητη για επιτυχημένο μαγείρεμα. Είτε είστε έμπειρος μάγειρας είτε… Read More »

Πόσα λίτρα σε ένα ταψί 9Χ9; Απαντήθηκε τον Ιούνιο του 2023

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από το εάν το τηγάνι έχει ίσιες πλευρές ή κωνικές πλευρές. Εάν είναι ίσιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο για να βρείτε τον αριθμό των λίτρων σε ένα πιάτο 9×9. Εάν είναι στενό, δείτε το μέγεθος κάθε σχήματος . λίστα περιεχομένων Πόσα λίτρα σε ένα πιάτο 9×9;… Read More »